SON DUYURULAR

Elektriksel Empedans Spektroskopisi Final

Arkadaşlar Elektriksel Empedans Spektroskopisi Tüm öğrenciler final için ders notu hazırlayıp 11/06/2020 tarihine kadar siteme yükleme yapmalıdır. Final için ödev/proje niteliğinde bu notu hazırlamanız gerekmektedir.

Elektriksel Empedans Spektroskopisi Final

Google Classroom Kullanımı

Değerli Öğrenciler Tüm bölümler için düzenlediğim Google Classroom kullanım kılavuzu 14. hafta ders notu olarak eklenmiştir. 14 Haftalık Pprogramın 1 haftası vize haftası olup toplamda 13 hafta ders metaryali yüklenmiştir. vSistemde 14 hafta yükleme fırsa...

Google Classroom Kullanımı

Değerli Öğrenciler

Tüm bölümler için düzenlediğim Google Classroom kullanım kılavuzu 14. hafta ders notu olarak eklenmiştir. 14 Haftalık Pprogramın 1 haftası vize haftası olup toplamda 13 hafta ders metaryali yüklenmiştir. vSistemde 14 hafta yükleme fırsatımız olduğu için bu haftanın materlyaline Google Classroom kullanım kılavuzu yükledim. Vize ve final değerlendirmelerinde bu yolu kullanacağım. Herkesin bilgisi olması açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

Doç.Dr. Ahmet DEMİR