Makine ve İmalat Mühendisliğine Giriş Dersi - Azami Süre Sonu Ek Sınavı -17.09.2021

15.09.2021, Çarşamba

MAKİNE VE İMALAT MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ DERSİ İÇİN

AZAMİ SÜRE SONU EK SINAVI YERİNE GEÇECEK ÖDEV

Ödev Konusu: Değerli öğrenci kardeşlerim, bilgisayar kullanmadan A4 kağıtları kullanılarak, tamamen elde yazım ve çizimler ile hazırlanmış, bir özet çalışma notunu, ödev olarak hazırlayınız. Değerli öğrenci kardeşlerim, sınav notunuzu, korona virüs salgını olan bu döneme özel olarak, hazırlayacağınız bu ödev değerlendirmesi üzerinden gireceğim.

Makine ve İmalat Mühendisliğine Giriş Dersi Ödevi İçin Bilgilendirme Notu:

1)Herkes kendi ödevini kendisi, bilgisayar kullanmadan elle yazarak ve cetvel kullanmadan elle çizimler yaparak hazırlamalıdır. Ödevinizi kapak dahil, yazı, formül ve çizimler dahil, tamamen elde hazırlayınız. Yazınızın okunaklı ve özenerek yazılmış olmasına dikkat ediniz.

2)Her sayfanın altına mutlaka tükenmez kalem ile, ad, soyad, tarih yazılmalı ve imza atılmalıdır. Her sayfaya, sayfa numarası verilmelidir.

3)Ödev için hazırladığınız sayfaları, en üstte kapak sayfası olmak üzere, ard arda sıralı bir şekilde taratarak, ödevinizi tek bir pdf dosyasına çevirerek üniversitemiz ödev sistemine, benim adıma gönderiniz.

4)Ödevinizin kapağına; dersimizin adını, ödev konusunu, benim adımı soyadımı, kendi adınızı soyadınızı, numaranızı ve ödev teslim tarihini yazınız.

5)Ödevler mutlaka internet ortamında teslim edilmelidir.

Ödevlerinizi, üniversitemizin sistemindeki “ÖDEV GÖNDER” sekmesinin olduğu yere,

yükleyiniz.

6)Ödevlerinizi en geç, 17.09.2021 Cuma günü saat 23:45’e kadar gönderebilirsiniz.

Değerli öğrenci kardeşlerim, hepinize sınavlarınızda başarılar ve ailenizle birlikte sizlere sağlıklı günler dilerim. 15.09.2021

İletişim İçin;

Dr. Öğretim Üyesi Şenol MERT