Makine Tasarımı Dersi - Azami Süre Sonu Ek Sınavı -16.09.2021

15.09.2021, Çarşamba

MAKİNE TASARIMI DERSİ İÇİN

AZAMİ SÜRE SONU EK SINAVI YERİNE GEÇECEK ÖDEV

Ödev Konusu: Değerli öğrenci kardeşlerim, en az 10 parçadan oluşan sizin belirlediğiniz ve incelediğiniz bir montaj resmini, boş A4 sayfasına Teknik Resim kurallarına göre elle çizerek tek bir pdf dosyası olacak şekilde bana gönderiniz. Değerli öğrenci kardeşlerim, sınav notunuzu, korona virüs salgını olan bu döneme özel olarak, hazırlayacağınız bu ödev değerlendirmesi üzerinden gireceğim.

Makine Tasarımı Dersi Ödevi İçin Bilgilendirme Notu:

1)Herkes kendi ödevini kendisi, Teknik Resim kurallarına uyarak, gerekli çizim araç ve gereçlerini kullanarak, elle çizim yaparak ve yazılması gereken kısımları elle yazarak hazırlamalıdır. (Ödevinizi kapak dahil, çizim dahil, tamamen elde hazırlayınız. Ödeviniz, kapak sayfası ve çizim sayfası olmak üzere iki sayfadan oluşan tek bir pdf dosyası şeklinde olmalıdır).

2)Sayfanın altına mutlaka tükenmez kalem ile, ad, soyad, tarih yazılmalı ve imza atılmalıdır.

3)Ödev için hazırladığınız sayfayı, üstte kapak sayfası olmak üzere, ard arda sıralı bir şekilde taratarak, ödevinizi tek bir pdf dosyasına çevirerek üniversitemiz ödev sistemine, benim adıma gönderiniz.

4)Ödevinizin kapağına; dersimizin adını, ödev konusunu, benim adımı soyadımı, kendi adınızı soyadınızı, numaranızı ve ödev teslim tarihini yazınız.

5)Ödevler mutlaka internet ortamında teslim edilmelidir.

Ödevlerinizi, üniversitemizin sistemindeki “ÖDEV GÖNDER” sekmesinin olduğu yere,

yükleyiniz.

6)Ödevlerinizi en geç, 16.09.2021 Perşembe günü saat 23:45’e kadar gönderebilirsiniz.

Değerli öğrenci kardeşlerim, hepinize sınavlarınızda başarılar ve ailenizle birlikte sizlere sağlıklı günler dilerim. 15.09.2021

İletişim İçin;

Dr. Öğretim Üyesi Şenol MERT