Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı - Staj yükümlülüğünü ödev Şeklide Yerine Getirecek Öğrencilerin Dikkatine

19.06.2020, Cuma

Sevgili öğrenciler,

Staj yükümlülüğünü ödev şeklinde yapmak isteyenler için staj ödevleri sisteme yüklenmiştir. Ödevlerinize, “akademik.duzce.edu.tr/ozgeaksehirli/Profil/DersMateryal” linkinden erişebilirsiniz.

Ödevlerinizi yaparken kullanacağınız uygulama adımları tek tek ödev dosyasının içinde ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Bu uygulama adımlarından yola çıkarak, dilbilgisi kurallarına dikkate ederek ve anlaşılır bir dille ödevinizi tek bir metin olarak hazırlayınız. (Yani oradaki her madde ayrı bir başlık olarak değerlendirilmeyecek, ödeviniz bir bütün olarak yazılacak ve içinde o adımlardaki soruların cevapları yer alacak. Oradaki adımlar size ödev metninizi hazırlarken yol gösterici olacak.) Ödev konusunu, belirtilen adımlara dikkat ederek yapınız. Öncelikle ödevinizi dikkatle okuyun, gerekirse arkadaşlarınızla fikir alış verişi yapın ve ödevinizi anlayın! Burada en önemli kısım, ödeviniz üzerinde detaylıca düşünmeniz. Bu işlemi yapmadan, her madde ve her aklınıza gelen detay için mail atmayın, önce düşünün, kafa yorun!

Yukarıda bahsedilen detaylara dikkat edeceğiniz ve çok güzel ve yaratıcı ödevler göndereceğiniz konusunda sizlere güveniyoruz.

LÜTFEN KOPYALA YAPIŞTIR ÖDEVLER GÖNDERMEYİNİZ. ÖDEVLERİNİZ STAJ KOMİSYONU TARAFINDAN TEK TEK DİKKATLE KONTROL EDİLECEK ve İNTERNETTEN ya da BİRBİRİNİZDEN KOPYALANAN ÖDEVLER GEÇERSİZ SAYILACAKTIR. BU ŞEKİLDE ÖDEV YAPANLARA “YZ” NOTU VERİLECEKTİR.

Ödevlerinizi “akademik.duzce.edu.tr/ozgeaksehirli” adresinden, “ödev gönder” sekmesini kullanarak sisteme yüklemeli ve ödevleri yüklerken, ders adını “STAJ” olarak seçmelisiniz.

Lütfen ödevlerinizi sisteme tek bir dosya olarak (yani her sayfayı ayrı ayrı göndermeyiniz ve buna özellikle dikkat ediniz), “.rar ya da .zip” uzantılı olarak sisteme yükleyiniz ve bir defadan fazla yükleme yapmayınız.

Kişisel mail adresime gönderilen ödevler dikkate alınmayacaktır.

Ödev notlarınız, son ödev teslim tarihinden sonraki bir tarihte okulumuzun web sayfasından yayınlanacaktır.

Başarı dileklerimle...

Öğr.Gör. Özge AKŞEHİRLİ