Matematik Dersi Final Ödevi Sonuçları Hk.

15.09.2020, Salı

Kıymetli öğrenciler

Matematik final ödevlerinizin değerlendirmesini yaptım sonuçları bu gece (15 Eylül'ü 16 Eylül'e bağlayan gece) her zamanki not açıklama saatimizde açıklayacağım.

Sonuçlar ile ilgili birkaç ufak bilgi vermek istiyorum.

Son teslim için belirlediğimiz süreden sonra gönderilen ödevlerin hiçbirini kabul etmedim. Çünkü ödev teslimin bitiminde cevap anahtarını ve soruların çözümlerini yayınlamıştım. Bu nedenle ödevi geç gönderen arkadaşlarımızn notlarını sisteme "girmedi" olarak girdim. Büşra Met isimli öğrencimizin ödev olarak yüklediği dosya açılmadığı için maalesef onun ödevini de değerlendiremedim.

Hepiniz yayınladığım cevap anahtarı ve çözüm kağıdını inceleyerek kaç puan alacağını tahmin ediyordur. Her bir yanlışın -3 puan olduğunu unutmayarak hesaplamanızı yapın. Yayınlanan notunda hata olduğunu düşünen arkadaşlarımız mail atarak benimle iletişime geçebilirler.

Normal dönemde sizlerinde bildiği gibi öğrenciye özel bir puan ekleme yapmıyorum fakat hem yaz okulu olması hem de vize ödevlerin benim subjektif değerlendirmem olması nedeniyle öğrencilerimizin mağdur olmaması için 45-50 aralığında ortalaması olan öğrencilerimize dersi geçebilecekleri şekilde tamamlama yaptım.

Hepinize yeni dönem açılana kadar iyi tatiller diliyorum. Sağlığınıza dikkat edin. Mezun olacak öğrencilerimize hayatta başarılar, diğer öğrencilerimizle yeni dönemde görüşmek üzere...