MM460 İklimlendirme Esasları Final Sınavı

16.09.2020, Çarşamba

Değerli Öğrenciler,

MM460 İklimlendirme Esasları Yaz Okulu final sınavına ait sorular 16 Eylül 2020 12.30'da "Ders Materyalleri" sekmesi altında sizlerle paylaşılacaktır. Çözümlerinize ait taranmış ve pdf'ye dönüştürülmüş dokümanlarınızı en geç 17 Eylül 2020 Perşembe 17.30'a kadar "Ödev Gönder" sekmesini kullanarak bu platforma yüklemeniz gerekmektedir. Dosya isimlerini "MM460_okulNo_İsim_YazFinal.pdf" formatına uygun bir şekilde düzenleyiniz. Çözümlerinizi tek bir doküman olarak gönderiniz.

Çözüm için kullanabileceğiniz psikrometrik diyagramların sağ üst köşesine "ilgili soru numarasını", "okul numaranızı" yazmayı ve imzalamayı unutmayınız! Ayrıca, sayısal çözüm yaptığınız her bir cevap kağıdının sağ üst köşesine de adınız soyadınız ve okul numaranızı yazmayı ve imzalamayı unutmayınız!

Hazırlamış olduğunuz final sınav çözümlerinizi paylaşmayınız. Birbiriyle büyük oranda benzerlik gösterdiği veya alıntı olduğu tespit edilen final sınav ödevleri geçersiz sayılacaktır!

Başarılar dilerim.

Kadir İsa