İşletme Matematiği Dersi Alan Öğrencilerin Dikkatine!! Final Sınavı Ödevi

16.09.2020, Çarşamba

Merhaba Değerli Öğrenci Akradaşlarım;

Final sınavını ödev vererek yapacağım. Ödevinizi 16.09.2020 saat 19:00' da sisteme yükleyeceğim. Ödevlerin teslim ediliş tarihi 17.09.2020 saat 19:00 olup hazırlanan ödevler benim akademik sayfam üzerinden " ödev gönder" başlığı altındaki platform yoluyla  el yazmalı bir biçimde fotoğranı çekerek VE DAHA SONRA BUNU TEK BİR PDF DOSYASINDA BİRLEŞTİRİP göndermenizi isteyeceğim. BU şekilde yollamazsanız -30 puan alırsınız.göndermenizi isteyeceğim. (not: Ödev gönderme şu şekilde yapılır:

"Ödev Gönder’i seçip giriş yaptıktan sonra, sayfa içinde Ad-Soyad ve Öğrenci Numarası otomatik olarak getirilip, öğrenciye ders adı, açıklama yazma ve dosya seçme işlemi yaptırılıyor. Dosyalar güvenlik gereği sadece zip veya rar uzantılı olarak yüklenebiliyor.")

Şimdiden hepinize başarılar dilerim.

Dr. Öğr.Üyesi İsmail DURAK