Kalite Güvence ve Standartları- KGS- Anket

11.06.2022, Cumartesi

Sevgili öğrencilerim.

Öncelikle linkini paylaştığım bu araştırmaya olacak olan katkınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.

Ülkemizin ekonomik koşullarından hepimiz etkileniyoruz. Buna bağlı olarak tüketici tutum ve davranışlarımız da şekil değiştirmektedir. Bu araştırmanın birinci aşaması anket yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. İkinci aşamasında ise doğal veriler kullanılacaktır.

Araştırmayı bu aşamaya kadar getirmek gerçekten büyük bir emek, bu nedenle titizlik ve özenle doldurursanız çok sevinirim.

Ankete katılmak mecburi değildir. Ancak katılımınız durumunda final notunuza katılım sayınıza göre puan eklenecektir. 15 anket yapılmasıyla 15 puan şeklindedir. Daha fazla olması ayrıca değerlendirilebilir.

Anket çalışmasına ilişkin açıklamalar.

1.     Öğrencinin kendisi ve öğrenci ismi bilgilerini 27. Soru kutucuğuna yazmalı,

2.     Öğrencinin sosyal çevresindeki aile, akraba vb yetişkin bireylerin doldurabilir, kişisel bilgilerini 28.soru kutucuğuna ve mutlaka öğrencinin yani sizin isminizi yazması gereklidir (sosyal çevrenizde anketi paylaşacağınız kişiler kesinlikle öğrenci olmamalı, yetişkin bireylerle paylaşılması araştırma amacı ile daha uyumlu olacaktır).

3.     Önerim araştırma linkini paylaştığınız kişilerden mutlaka anketi tamamlayıp tamamlamadığına ilişkin bir teyit almanızdır. Çünkü kişi unutabilir veya bir şekilde yapmayabilir, ama en azında yapmayacaksa siz bunu bilebilirsiniz ve başka biriyle paylaşabilirsiniz araştırmayı.

4.     Yarın sabaha kadar tamamlanması gereklidir. Çünkü bende buna göre araştırmaya katılanları sayarak notlarınıza ilave edeceğim.

Çok teşekkürler