Öğretim Görevlisi

aslihankaragoz@duzce.edu.tr

Acil! Sınava girecekler için

Değerli Öğrencilerimiz,
Ara sınavlarda yaşanan bağlantı problemlerinden haberdarız. Lütfen e-devlet üzerinden değil, obs üzerinden sisteme girmeyi deneyin ve telefon yerine bilgisayar kullanın! Bu iki hususa dikkat ettiği hâlde sisteme giriş yapamayan, girse dahi sınavın ortasında sistemden düşen/atılan veya bilinmeyen başka bir teknik sorun sebebiyle sınavını tamamlayamayan öğrencilerimiz olabilir. Bu öğrencilerimizin panik yapmasına gerek yoktur. Sistemsel hatalar sebebiyle hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecektir. Öğrencilerimiz yaşadıkları sorunu hafta içi -mümkünse ekran görüntüsü de alarak- okullarına yazılı olarak iletsinler ve mazeret sınavına girmeyi talep etsinler. Bu öğrencilerimiz için ikinci bir sınav mutlaka yapılacaktır.
Bilginize…

19/05/2024, Sunday