Öğretim Görevlisi

burakyesil@duzce.edu.tr

2022-23 Bahar dönemi Uzaktan-online- Danışmanlık Hizmeti Hakkında

Değerli ve Kıymetli öğrenciler;

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiş ve 10 ili kapsayan ciddi etkilenmeler olmuştur.

Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Üniversitesmizin aldığı karar doğrultusunda bölümümüz için belli süre online yani uzaktan eğitim yapılacak olup, danışmanlık hizmetinin de online verilmesi hususu doğmuştur.

Bu kapsamda ilk 2 hafta 2 defa aşağıdaki gün ve saatte danışmanlık toplantıları yapılacaktır.

2022-23 Bahar dönemi danışmanlık toplantıları:

İlk 2 hafta Perşembe saat: 14:00

Link: https://3b.duzce.edu.tr/b/bur-ton-qtx-wgo

Toplantıya ilk 15 dk. katılım sağlanmassa toplantılar bitirilecek olup toplantılarda verilen bilgiler hakkında ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.

Böyle felaketler bir daha yaşamamak dileğiyle.

Tüm öğrencilere duyurulur. Sağlıcakla ve Hoşçakalın.

Öğretim Gör. Burak YEŞİL (İnşaat Yük. Müh.) (Deprem ve Geoteknik-Zemin Mühendisi) (Mühendislik Fak.)

19/05/2024, Sunday