Öğretim Görevlisi

burakyesil@duzce.edu.tr

DEPREMDEN ETKİLENEN ÖĞRENCİLER

Değerli ve Kıymetli öğrenciler;

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiş ve 10 ili kapsayan ciddi etkilenmeler olmuştur.

Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Bu depremlerden etkilenen öğrencilerimizin sorunlarını (vefat eden, yakınını kaybeden, evi yıkılan vb.) ve ihtiyaçlarını tespit etmek adına Öğrenci Dekanlığı birimi olarak bir çalışma yürütülecektir.

Bu kapsamda aşağıdaki linkten ilgili verilerin doldurulması önem arzetmektedir.

Danışmanı olduğum öğrenciler tek tek aranmış fakat ciddi oranda ulaşılma problemi doğduğundan buradan da duyuru yapma gereği hasıl olmuştur. Bu duyuruyu lütfen arkadaşlarınızla da paylaşınız.

Anket Formu Linki: https://forms.gle/Q1VXptLj2qG6KWiW7

Böyle felaketler bir daha yaşamamak dileğiyle.

Tüm öğrencilere duyurulur. Sağlıcakla ve Hoşçakalın.

Öğretim Gör. Burak YEŞİL (İnşaat Yük. Müh.) (Deprem ve Geoteknik-Zemin Mühendisi) (Mühendislik Fak.)

19/05/2024, Sunday