Doktor Öğretim Üyesi

emreturegun@duzce.edu.tr

Seçmeli Basketbol ve Masa Tenisi Dersi Final Sınavları Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

Seçmeli Basketbol ve Masa Tenisi derslerinin final sınavını oluşturan uygulama videolarının çekimi ve sisteme yüklemesi için 4 gün süre verilmesine rağmen son güne bırakmanız ve sisteme video yükleme konusunda yaşadınız probleme istinaden ödev gönderme süreniz 24 saat daha (20 Haziran Salı 2023 günü saat 23:59'a kadar) uzatılmıştır.

Çektiğiniz videoların sisteme yüklenebilmesi konusunda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın açıklaması; ".mov uzantılı dosyaların kabul edilmediği, başka türde dosya yüklemeniz ve dosyalarınızı rar veya zipleyip öyle göndermeniz gerektiği şeklindedir.  Ayrıca dosya boyutu en fazla 250 mb olabileceğidir."

Verilen ek süre içinde videolerını yükleyemeyen, videolarını yükleyebilir, düzeltmek isteyen düzeltip yükleyebilir, değiştirmek isteyen değiştirp tekrar yükleyebilir.

Dersin Öğretim elemanı olarak benim telefonuma vaya mailime gönderilen yada gönderilecek olan dosyalar geçersizdir!!!

Video yüklemesi konusuda videosunu yüklemiş arkadaşlarınızdan destek alabilir, hala sorun yaşıyorsanızda teknik destek için mesai saatleri içinde bilgiislem@duzce.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Bilgilerinize...

18/05/2024, Saturday