Doktor Öğretim Üyesi

emreturegun@duzce.edu.tr

Seçmeli Basketbol Dersi Final Sınavı Hakkında

Seçmeli Basketbol Dersi Final Sınavı Hakkında

1. Sınav soruları 16 Haziran 2023 Cuma günü, saat 00:01’den itibaren akademik.duzce.edu.tr adresindeki eğitime katkı bölümünden (https://akademik.duzce.edu.tr/emreturegun/egitime-katki) Basketbol linki tıklanarak görülebilecektir.

2. Cevapların geç 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar yine akademik.duzce.edu.tr adresindeki eğitime katkı bölümünden Ödev/Proje Gönder linki tıklanarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

3. Öğrenciler cevaplama esnasında sadece anlatımı desteklemek için gerekli malzemeler kullanabilecek, onun haricinde dersle ilgili hiçbir materyal (kitap, defter, ders notu vb.) kullanmayacaktır.

4. Soruların her biri için ayrı ayrı cevap videosu çekilebileceği gibi soruların tamamı için tek bir video da çekilebilir. Bu konu tamamen öğrencinin tercihine bırakılmıştır. Çekilen videolar kayıt edildiği hali ile gönderilmeli, üzerinde kesinlikle montajlama gibi bir değişiklik yapılmamalıdır.

5. Her videonun başında öğrenci adı, soyadı ve sınıf bilgilerini belirttikten sonra sorulara cevap vermeye başlaması gerekmektedir.

6. Soruların cevaplama süresi için ideal bir zaman aralığı bulunmamakla birlikte konuyu açıklayan temel bilgilerin tamamını içeren ve gereksiz söylem/anlatımdan uzak bir cevaplama şekli tam puan ya da tam puana yakın olarak değerlendirilecektir.

Tüm öğrencilere başarılar dilerim.

18/05/2024, Saturday