Öğretim Görevlisi

Fatih DURMUŞ

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

fatihdurmus@duzce.edu.tr

Sosyal Medya Dersi Hakkında Bilgilendirme (2023-2024 Güz)

Kıymetli öğrenciler

2023-2024 Güz döneminde açılacak olan Sosyal Medya dersi hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.

Dönem içerisinde ders kapsamında bir adet ödev hazırlanacaktır. Öğrenci tarafından hazırlanan ödevler sınfta tartışılacaktır. Vize puanınız bu ödevden alacağınız not olacaktır. Ayrıca derse devam ve katılımda harf notunu etkileyecektir.

Dersimizin harf notu belirlenirken; %35 vize ödevi, %20 derse katılım, %45 final ödevi etkili olacaktır.  (Vize sınavı yapılmayacaktır. Hazırladığınız ve sınıfta sunum yaptığınız ödevden puan alacaksınız. Ödev hazırlamayan öğrenciler puan alamayacaktır.)

Ödev ve sunum tarihi hakkında ilk hafta bilgi verilecektir. (Ödev konuları sosyal medya ile ilgili platformlar, hesaplar, uygulamalar üzerine olacaktır.)

Yıl içerisinde ödev konusunda problem yaşayabilecek öğrencilerin sorun yaşamamaları için  başka seçmeli dersleri seçmeleri kendileri açısından faydalı olacaktır.

19/05/2024, Sunday