Profesör

Fatih Taşpınar

fatihtaspinar@duzce.edu.tr

CEV505 Çevre Mühendisliğinde İstatistik ve Modelleme FİNAL SINAV ÖDEVİ (2022-2023 Bahar dönemi)

Sevgili öğrenciler,

CEV505 Çevre Mühendisliğinde İstatistik ve Modelleme (2022-2023 Bahar dönemi) dersinde FİNAL SINAV sorunlarını şu linkten indirip;

(link:  https://drive.google.com/file/d/1amn99yu7xHjRIOQFW4UHVOHLOh08VgD4/view?usp=sharing),

bir A-4 kağıdına Word ortamında yazıp/çözüp veya elle yazıp tarayıp, bana mail ile gönderiniz. Kodlar Matlab ortamında yazılan kodlar olacaktır. Bu kodlar çalışır olmalıdır, buna istinaden Matlab ortamında kodlanıp kopyala/yapıştır ile dosyaya yapıştırılabilir. Kağıdınızda Ad Soyad, No, Tel. no., e-mail adresi yazılmalı/bulunmalıdır. Tüm sorularınız için bana mail gönderebilirsiniz, veya buradayasanız ofisimde soru sorabilirsiniz.

Çalışmanızı, 14 Haziran 2023 günü saat:12.00'a kadar bana mail ile MS Word veya Adobe Acrobat PDF formatlarında gönderebilirsiniz.

Prof. Dr. Fatih Taşpınar

13/05/2024, Monday