Profesör

Fatih Taşpınar

fatihtaspinar@duzce.edu.tr

CEV505 Çevre Mühendisliğinde İstatistik ve Modelleme ARA SINAV ÖDEVİ (2022-2023 Bahar dönemi)

Sevgili öğrenciler,

CEV505 Çevre Mühendisliğinde İstatistik ve Modelleme (2022-2023 Bahar dönemi) dersinde ARA SINAV sorunlarını şu linkten indirip (link: https://drive.google.com/file/d/103rabW2hwW0KSdxqxhi1tM6A8ts7s2FX/view?usp=sharing), bir A-4 kağıdına Word ortamında yazıp/çözüp veya elle yazıp tarayıp, bana mail ile gönderiniz. Kodlar Matlab ortamında yazılan kodlar olacaktır. Bu kodlar çalışır olmalıdır, buna istinaden Matlab ortamında kodlanıp kopyala/yapıştır ile dosyaya yapıştırılabilir. Kağıdınızda Ad Soyad, No, Tel. no., e-mail adresi yazılmalı/bulunmalıdır. Tüm sorularınız için bana mail gönderebilirsiniz, veya buradayasanız ofisimde soru sorabilirsiniz.

Çalışmanızı 20.Nisan, 2023 tarihine kadar bana mail ile MS Word veya Adobe Acrobat PDF formatlarında gönderebilirsiniz.

Prof. Dr. Fatih Taşpınar

13/05/2024, Monday