Öğretim Görevlisi

Kaan Türkay

Akçakoca Meslek Yüksekokulu

kaanturkay@duzce.edu.tr

Uluslararası Ekonomik Kurumlar dersi çalışma notları (vize sonrası)

Uluslararası Ekonomik Kurumlar dersi alan öğrencilerimin dikkatine.

Ders anlatımında kullandığım ders sunularının özet hali vize sınavı sonrası kısmının özeti pdf uzantılı olarak sisteme yüklenmiştir. Bu özetler sınavda gelecek soruların bütününü içermeyebilir. Final sınavı vize öncesi ve vize sonrası konuları kapsamaktadır. Ancak final sınavında vize sonrası konular ağırlıklıdır.

Değerli öğrencilerim sınavınız sistemde 21.06.2023 tarihinde saat: 15:30 'da aktif edileceketir ve 30 dk. süreniz olacaktır. Lütfen zaman planlamanızı buna göre yapınız.  Ancak hayat belirsizliklerle dolu, o sebeple her an olabilecek güncellemeler için de okulumuzun  (https://duzce.edu.tr/akademik/myo/akmyo) duyurlar sayfasını takip etmenizi veya OBS sistemi içindeki mesaj kutunuzu kontrol etmenizi öneririm.

Sorularınız için kaanturkay@duzce.edu.tr mail adresinden veya OBS sistemi içerisindeki mesaj kısmından mesaj atabilirsiniz.

Sınav kurallarına uymanızı bekler, sizlere hayrlı, huzurlu ve başarılı bir sınav dönemi dilerim.

Öğr.Gör. Kaan TÜRKAY

11/05/2024, Saturday