Doçent

Selman Kulaç

selmankulac@duzce.edu.tr

YAZ OKULUNDA AÇACAĞIM DERSLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME!

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaz Okulunda haftalık 9 saatlik Olasılık ve İstatistik (Zorunlu derslerden) ve 12 saatlik Temel Haberleşme Sist. Tas. ve Uyg. (Seçmeli derslerden) açmayı planlamış durumdayım. Bu 2 dersin seçiminde aşağıdaki hususların göz önünde bulundurulması rica olunur.

• Derslerimde yönetmelik gereği devam zorunluluğu vardır ve devam kuralına uymayan öğrenciler devamsızlıktan kalacaklardır.
  • Sınavlar fiziki olarak (yüz yüze) gerçekleştirilecektir ve sınavlara CEP TELEFONU İLE GELENLERİN haklarında kural ihlali yaptıklarından işlem yapılacak ve sınava GİRMEDİ olarak değerlendirilecektir.
  • Sınavlarda geçmiş yıllarda çıkmış sorular sorulmayacak ve sıfırdan soru hazırlanacaktır.
  • Sınavlarda eskisi gibi formül kağıdı dağıtılmayacak, öğrenciler sınavlara tüm formülleri ezberleyerek geleceklerdir.
  • Sınavlarda tüm öğrencilerin yerleri (konumları) rasgele değiştirilecektir.

29/04/2024, Monday