Doktor Öğretim Üyesi

ENES ASLAN

enesaslan@duzce.edu.tr

1990 yılında Bolu da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimlerini Bolu da tamamladı. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne başladı ve 2012 yılında mezun oldu. 2 yıllık çalışma deneyiminden sonra 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığının sağlamış olduğu yurt dışı yüksek lisans ve doktora eğitimi bursunu (YLSY) kazanarak, İngiltere'de Manchester üniversitesinde yüksek lisans ve doktora eğitimine başladı. 2016 yılında makine mühendisliğinde tasarım yüksek lisans diplomasını, 2021 yılında ise makine mühendisliği alanında doktora diplomasını aldı. Bu tarihten itibaren Düzce Üniversitesinde görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır. EN/ Born in 1990 in Bolu. Received Bachelor's Degree in Mechanical Engineering in 2012 from Ataturk University in Türkiye. Worked at industrial places for 2 years and then went to abroad for postgraduate education with a grand provided by the Turkish Ministry of Education called YLSY. Graduated from The University of Manchester in the UK with a degree of MSc in Mechanical Engineering Design in 2016, and get a Ph.D. degree in Mechanical Engineering from the same university in 2021. Has been working for Duzce University since graduation. Married and has a wonderful child.