Doçent

FERZAN KATIRCIOĞLU

ferzankatircioglu@duzce.edu.tr

1974 yılında Düzce'nin Hacıaliler Köyünde dünyaya gelen Ferzan Katırcıoğlu ilk ve orta okulu Düzce'de tamamladı. Düzce Endüstri Meslek Lisesinde bir yıl okuduktan sonra 1992 yılında Kastamonu Teknik Lisesi (Taş Mektep) bitirdi. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ni bitirdikten sonra Çankırı Çerkeş 19 Mayıs ÇPL ve Şırnak Cizre Endüstri Meslek Lisesi'nde Elektrik Öğretmeni olarak çalıştı. 2000 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulunda Kontrol ve Otomasyon Programında çalışmaya başladı. Şu anda halen Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde Doç. Dr. unvanı ile akademisyenlik yaşamına devam etmektedir. 2007 yılında yüksek lisans, 2016 yılında doktora programlarından mezun olan Ferzan Katırcıoğlu evli ve iki çoçuk babasıdır. Boş zamanlarında yürüyüş yapmak ve eski dönem Türk köy yaşamı üzerine geziler ve koleksiyon toplamak hobiler arasında gösterilebilir.