Doçent

NEVİN ÖZER

İşletme Fakültesi

nevinozer@duzce.edu.tr

İlk, orta ve lise eğitimini Çorum’da tamamlamıştır. 2005 yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra, 2009 yılı Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Finansman ABD’ da Prof. Dr. R. Metin TÜRKO danışmanlığında “Hisse senedi fiyatlarının ülke riski ile ilişkisi: İMKB 100 endeksi üzerine bir araştırma” başlıklı tez ile yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılında ise Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Finansman ABD’ da Prof. Dr. Reşat KARCIOĞLU danışmanlığında “Hisse senedi piyasalarında görülen anomalilerin volatilite üzerine etkisi: Türkiye örneği” başlıklı doktora tezi ile Dr. ünvanını almıştır. 2009- 2015 yılları arasında PTT’de muhasebe memuru olarak görev yaptıktan sonra 2015-2019 yılları arasında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ nde öğretim üyesi olarak çalışmış, 2019 yılından itibaren ise Düzce Üniversitesi’ nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. Davranışsal finans, finansal tahmin ve modelleme, finansal ürünler, finansal piyasalar ve kurumlar üzerinde çalışmalarını yürütmektedir. Muhasebe ve finansman ile ilgili dersler vermektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.