Öğr. Gör. Dr.

Sinan Çıkmak

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

sinancikmak@duzce.edu.tr

2006 yılında Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun olduktan sonra yaklaşık 5 yıl özel sektörde mühendis olarak farklı görevlerde çalıştım. 2012 yılında akademisyenliğe öğretim görevlisi olarak Gümüşhane Üniversitesi’nde adım attım. Aynı yıl işletme yüksek lisansımı tamamladım. 2013 yılında ise Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO İşletme Yönetimi Programında göreve başladım. "Tedarik zinciri risklerinin ve risk azaltma stratejilerinin Bayes ağlarıyla modellenmesi" isimli doktora tezimi 2020 yılında sunarak, Üretim Yönetimi bilim dalında doktoramı tamamladım. Halen, Öğr. Gör. Dr. olarak Düzce Üniversitesi’nde çalışmalarıma devam ediyorum. Tedarik zinciri yönetimi, lojistik yönetimi ve çok kriterli karar verme konularında akademik çalışmalar yapmaktayım.