Profesör

Haydar Göksu

Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu

haydargoksu@duzce.edu.tr

1986 yılında Ankara’da doğdu. İlköğreniminin bir kısmını Ali Bey Kütükçü İlkokulu’nda (Ankara), geri kalan ilköğrenim ve orta öğrenimini Seyranbağları İlkokulu ve ortaokulunda (Ankara), lise öğrenimini Oniki Haziran Lisesi’nde (Amasya) tamamladı. 2003’de başladığı Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği’nden 2008 yılında Tezsiz Yüksek Lisans diploması ile mezun oldu. 2008 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilimdalı Organik Kimya alanında Doç. Dr. M. Serdar GÜLTEKİN’in grubuna katılarak doktora eğitimine başladı. 2011 yılında Düzce Üniversitesi Kaynaşlı MYO’da Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 2013 yılında doktora eğitimini tamamladıktan sonra 2015 Ocak ayında Yardımcı Doçent olarak atandı. 2018-2023 tarihleri arasında Doçent olarak görevini sürdürdü. 2023 Ocak ayı itibari ile Profesör olarak atandığı Düzce Üniversitesi’ndeki görevine devam etmektedir.