Dr. Öğr. Üyesi

Oğuz Demirel

İşletme Fakültesi

oguzdemirel@duzce.edu.tr

İlköğrenimini Düzce İsmetpaşa İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini Düzce Arsal Anadolu Lisesi'nde 2006 yılında tamamlamıştır. Lisans eğitimini TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisat Bölümü tam burslu olarak görmüş ve 2010 yılında mezun olmuştur. Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı'nda 2015 yılında yüksek lisans, 2020 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır. 2010-2011 yılları arasında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde araştırma görevlisi, 2011-2013 yılları arasında T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nda uzman olarak görev yapmıştır. Halen Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Bilişim Yönetimi Anabilim Dalı'nda doktor öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Akademik ilgi alanları bilgi yönetimi, inovasyon yönetimi ve dijital dönüşümdür.