Dr. Öğretim Görevlisi

Önder Ulu

Gümüşova Meslek Yüksekokulu

onderulu@duzce.edu.tr

Öğr. Gör. Dr. Önder ULU, 1979 yılında Konya’da doğdu. İlköğrenimini Eskişehir'de, ortaöğrenimini Edirne’de bitiren Ulu, Konya Lisesinde aldığı eğitimin ardından 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü'nde lisansını tamamladı. Yüksek lisansını Düzce Üniversitesi, İşletme Anabilim Dalı, İşletme Programı'nda (2017) tamamladı. Doktora eğitimini Düzce Üniversitesi, İşletme Anabilim Dalı, İşletme Programı'nda (2022) tamamladı. Düzce Üniversitesi, Gümüşova Meslek Yüksekokulu, Üretimde Kalite Kontrol Programında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Düzce Üniversitesi’nde çalıştığı yıllarda çeşitli idari görevlerde bulunmuştur; Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2013-2017), Bölüm Başkanlığı (2020 - ...) Üretimde Kalite Kontrol Program Koordinatörlüğü ( 2013-...). Evli olan Ulu iki erkek çocuk sahibidir.