Doç. Dr.

Abdullah Talha KABAKUŞ

talhakabakus@duzce.edu.tr

Lisans eğitimine Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde başlamış, Çankaya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde, doktora eğitimini ise Düzce Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Mobil kötücül yazılımlar, yapay zeka ve doğal dil işleme alanlarında akademik çalışmalar yapmaktadır. IEEE Systems Journal, Information Systems Journal, Connection Science, IEEE Access, IEEE Transactions on Information Forensics and Security, Concurrency and Computation: Practice and Experience, Turkish Journal of Electrical Engineering & Computer Sciences ve Future Generation Computer Systems gibi uluslararası indekslerde taranan dergilerde hakemlik yapmaktadır.