Araştırma Görevlisi

ZEHRA İŞBİLİR

Fen Edebiyat Fakültesi

zehraisbilir@duzce.edu.tr

Her şeyden önce, eğitim hayatım boyunca desteklerini her zaman hissettiren, bugünlere gelmemde çok büyük emekleri olan kıymetli anneciğim S. İşbilir ve kıymetli babacığım F. İşbilir'e sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Zehra İşbilir, Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümünden 2018 yılında, yüksek onur derecesi ile Matematik bölüm birincisi ve Fen Edebiyat Fakültesi ikincisi olarak mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini 2021 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Matematik Bölümü, Geometri Anabilim Dalında, Doç. Dr. Nurten Gürses danışmanlığında tamamlamıştır. 2020 Kasım ayı itibari ile Düzce Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü, Geometri Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Doktora eğitimine Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Geometri Anabilim Dalında, Prof. Dr. Murat Tosun danışmanlığında devam etmektedir.